tisdag 21 april 2009

Dizzee Rascal & Armand Van Helden - Bonkers [Musicvideo]


[Glöm ej att pausa musiken i sidomenyn och trycka på HQ om ni vill ha bättre kvalité]

Så om ni tittar efter kvinnan iklädd multiglittrigt som hon inhandlat från Beyond Retro och som occasionly biter sig i läppen [vad är mitt problem?] så hittar ni mig..

lördag 18 april 2009

Priceless


[Lisa Bilvik]

Efter ett par intensiva veckor med konstanta försök att preppa sig själv inför intagningsprov på s.e.t [som by the way var igår, och där jag får besked om en vecka] så ger jag mig själv nu friheten att göra den här helgen till ett prestigelöst attemt.. så hallo föda intag vaniljdonuts och paprikachips [who needs sex when you have food lixom]

måndag 13 april 2009

Whats up with thaT?


[Michael Oats]

Just nu består mitt liv av prestations ångest samt konsumtionsbegär. Prestationsångesten beror på intagningsprovet som jag ska göra på Stockholms elementära teaterskola (s.e.t) nu på fredag. Och då att jag envisas med att gå runt i butiker trots kreditvärde noll så har nu begäret ersatt min annars tidigare lättja... What to do - what to do?

söndag 12 april 2009

Rubrik...




Snart är den besynnerliga högtiden över och kvar återstår livet som det såg ut innan varenda liten skit kvist skulle prydas med fjädrar..

Men då dyker insikten om tillvarons verklighet upp. Där vår värmen bara är ännu en påminnelse om att bikini säsongen närmar sig. [Vilket i sin tur gör att man på allvar funderar på att använda ursäkten att man låg i koma under förgående årstid som förklaring till sitt vinterhull] Och där ens plånboken nu går på antidepp och framtidstro på strejk. Men då är det bara att bita sig i kragen och galoppera iväg och förändra sitt liv eller göra som jag ta den enkla vägen och se The secret ännu en gång[Inte för att det funkar.. vart är alla mina pengar lixom?].

torsdag 9 april 2009

What to do - What to do?


[okänd bildkälla]

Eftersom den icke befintliga datateknikern inom mig råkade radera alla sina kära filer/låtar/program på datorn under gårdagen så känns Ipred lagen lite extra hårt för tillfället.

måndag 6 april 2009

Walk on the wild side..


[Matt Irwing]
Gissa vem som precis köpte 15 kg potatis med en rabattkupong? Yes,.. thats right i've gone beyond vuxenpoäng.

onsdag 1 april 2009

This is not a joke!


[Bildkälla:Okänd]

Efter att tidigare endast ha hört talats om det men knappt vetat vad det är så har jag nu fått uppleva det! Damen med storhetsvansinne och framtidsvisioner av sorten empirisk härskarinna nästa är nu en förändrad kvinna. Hon har fått uppleva vad man i folkmun stavar ö d m j u k h e t
[samt börjat jobba som värvare för läkare utan gränser]