tisdag 30 juni 2009

Salvation


[Lisa Billvik]

Säg mig vilka problem som inte kan lösas med lite konsumering av onödvändigheter eller frossning i choklad och njutning.

måndag 29 juni 2009

Facehunter turns shoeshunter


[Facehunter]

Oh du store master craftman.., give me this pair of shoes!

lördag 27 juni 2009

mmm..


[Cynthia Greig]

De vill dig bara väl heter det oftas när man konfronterar de kära pärorna för något. Men det är bara en lögn så tro inte på det! Detta inser jag efter att ha spenderas endast två veckor på hemmaplan och på något sätt [Det kan ju inte vara mitt fel ] lyckats gå upp fem kilo. Och därmed eliminera mina attemps till ett beach någon gång imon 10år till ett mission impossible.

onsdag 24 juni 2009

Midsummar

[1][2]


[Photo 1: Tanya, Louise, and me] - [Photo 2: Maja, me, and Lousie]

Årets genuina sommarhelges firande blev vidare känd som lyckad med våra hemsnickrade kransar och glupska aptit på den lilla ön Björkö utanför Göteborg.

måndag 15 juni 2009

Reach out and touch me



Mina attemps till att låta er tro att jag har gått och skaffat mig ett liv istället för att blogga funkar sådär. Så för att uppdatera er lite så ska ni få ta del av raden oroväckande beteenden jag stöter på i min jakt efter egen-central-etta-i-stockholm. För tycker ni inte att om man skriver Obs, oseriösa svar undanbes .. inkluderar killar som vill att man ska dela en 1:a med dem och som också skriver ut att de är singlar samt undrar om man vill ha bilder på dem och lägenheten via msn??? Är det bara jag eller vad tycker ni?

lördag 6 juni 2009

Square..


[Kazimir Malevitj]

Likt den ryska konstnären Kazimir Malevitj med sitt konstverk Svart kvadrat tornar min blogg upp sig ännu en gång. Så för er som påstår att det är på grund av lathet som jag så ofta måste ge konstgjorda andningsförsök för att återuppliva bloggen igen, efter en så kallade "bloggpaus" vill jag säga att ni har fel...