torsdag 30 juli 2009

Friends



Det är i sällskapet av både sina goda vänner och vin man hittar den rätta balansen mellan Common Sense och dårskap!

tisdag 28 juli 2009

Short hair


[Adiam Dymott]

Långt hår är högst överskattat [läs: man tröttnar på att ta hand om det]. Därför tog jag igår ut löshåret och återgår nu till min fräna lite mindre långa frisyr...

söndag 26 juli 2009

Frida Kahlo



Det är allt för få människor som äger förmåga att både inspirera och utmana och som också berör med sitt ohämmade glupska sätt att leva sitt liv till fullo. Någon som jag tycker levde sitt liv på ett sådant sätt var nog den mexicanska konstnären Frida Kahlo.

lördag 25 juli 2009

Name the game



Jag erkänner, ni skådar en kvinna som inte är den bästa på att förlora! Vi snackar nervälta pokerbord. Ilskna miner efter en förlorad match i finns i sjön och ett googlande av spelreglerna för spansk/tysk/finsk/eller vad det nu är för skitgubbe. Vi snackar kvinnan som borde göra anonyma spelmissbrukare ett besök [men vadå en till skraplott gör ju inget]. Och som efter en förlorad match i Tekken inte längre spelar det med en viss vän [förlåt].

Oh no..




Det här med att ha känslor är en jobbig grej... För det innebär att man kan bli ledsen och sårad för saker och ting. Jag saknar därför tiden då man var ung bekymmerslös[väl medveten om att det aldrig har funnits en sådan tid] Ussch för känslor!

fredag 24 juli 2009

Gorillas


[ffffound]

Med rätten att vara sig själv i en tillvaro då allt fler vill vara precis som alla andra.. Gäsp!

torsdag 23 juli 2009

Komplex




Det är inte varje dag man känner sig vacker som en mört. Utan ibland går man runt med en självkänsla från hell. Ni vet då man trots alla de rådande kris situationer runt omkring i världen inte kan fokusera på något annat än varför ens kropp ser ut som den gör. Eller sluta tänka på att man inte kommer i jeansen man köpte på rea för tre år sen. Dagar man går från att vara en keep it real förespråkare till att lunchfika med en plastikkirurg....

onsdag 22 juli 2009

No turning back


[Bianca Jagger]

Då har det hänt, jag har gått ifrån att vara en självständig stark kvinna till att bli en kärleksfull sällskapssjuk sak som gärna bjuder över sina vänner för en kopp té. Min Image är helt förstörd! Nu kan jag lika gärna gå och skaffa mig pojkvän och dumpa alla mina drömmar om ett harem [säg vilken kvinna som inte drömmer om att ha ett hov av män alltid redo att tillfredsställa och tillgodose alla ens behov för att inte tala om att dyrka en?]..

woot to do?


[vivienne westwood]

Nu råder det lite brainstorming tider. Jag och Therese från den nystartade teatergruppen satt nämligen på möte igår med arrangöerna från X-con. Dem ska nämligen arrangera ett mingel event på kulturhusets tak för sina sponsorer den 10 agusti som vi ska vara med på. Så förutom den att ett hårdrocksband ska uppträda ska Mikael Persbrandt göra något samt någon/några mer. Vilket ger oss en 20 minuter för vårt framförande..

lördag 18 juli 2009

Satisfaction


[Art by Wes Mills]

Vi har alla haft våra stunder då vi känner oss både oinspirerade och lealösa då alla våra mest urvattnade idéerna och tankar tycks ha fått majoritet i vad som verkar vara en både ändlös och meningslös tillvaro. Men saken är den att vi inte blir lyckligare av att vara snäppet vackrare eller snäppet vad det nu är. Det som verkligen gör oss lyckliga är dem ögonblick vi väljer att fylla med att ge oss hän åt den njutningen och tillfredsställelse som ligger i att våga vara sig själv..

onsdag 15 juli 2009

Change of plans


[Source unknown]


Snart bär det av! Eller nja inte direkt, likt vatten som ändrar form ändras mina planer ibland. Därav så är det nya datumet för en flytt tillbaks till storstan fredag istället. Tills dess så får jag roa mig med att överkonsumera lite fulkultur för ovanlighetens skull.

tisdag 14 juli 2009

....


[source: Simon Schubert]

Varför gå runt och vara rädd för så mycket här i livet när man kan vara hooked på att va awesome istället?

söndag 12 juli 2009

Hotel 626 Experiments



[Glöm ej att pausa musiken i sidomenyn]

Hade totalt glömt bort att jag vad med i den här reklamfilmen, men om ni tittar efter kvinnan som skriker lite lamt om att dem ska släppa ut henne så hittar ni mig hahah..

torsdag 9 juli 2009

Beafcake


[Art by Andrea Crews]

Låt oss gissa vem som var ute och sprang igår och som nu är igång med att planera nya tränings mål, som visserligen kräver att man behärskar en viss mått akrobatik, men ääsch. Planen är att bli biffkaka a la titta vad duktig jag är på modern dans och hänga i vertikalrep och falla [kommer nog ta ett tag för hon som inte ens kan hjula]. Men sakta och säkert konkurrerar man säkerligen snart med själva Xena worrior princess om titeln kvinna vill jag säga er...

onsdag 8 juli 2009

Perhaps..


[Lina Neidestam]

Vad kan man säga? Det kanske ligger något i det...

söndag 5 juli 2009

Goals


[Chloë Sevigny]

Alla hoppas vi på att någon gång nå våra innersta drömmar och mål för att sen flätas samman till i en symbios med våra djupaste önskningar, inte sant? Varför har man då gjort dessa utopiska luftslott näst intill omöjliga [ja såvidare man inte har en god fe eller Jesus på speed dial] att hitta fram till? Varför är det inte enklare?.. någon som vet?

fredag 3 juli 2009

Monkey


[Photo: Viktor Vauthier]

Nu har jag äntligen fixat färdigt med allt ifrån det nya boendet till de båda halvnya/halvgamla jobben samt lite annat och blir snart tillbaka inrullad till mitt stockholm. Tills dess så blir det till att styra upp saker och ting från kära byn/samhället Skillingaryd med sina ca 3 800 invånare [snart där, snart en stad] mitt i smålands skogarna. Stället som ger upphov till ett missbruk av vokabulären tristess, likformighet och skog..

onsdag 1 juli 2009

Get out of the kitchen


[The mamas and the papas]

Ni måste hålla med mig om att det är lite svårt att få något gjort.. I vad som bäst kan beskrivas som värmeböljan från den gången ni inte flyttade på er på bussen [för en arma stackare läs: åldring, kvinna på smällen, lytt] och därmed fick allas fördömande blickar på er!