söndag 30 augusti 2009

hmmm..



Den stora frågan idag lyder, vad ska man göra? Kommer det bli så att man pallar sig ner till modevandringen som har sin sista dag? Eller vill man göra något åt sin starka konsumtions lust [förutom att nyss klicka hem en skinnjacka från ebay uk] och därför åka på loppmarknad? Hmmmm..? Någon som vet? Annars så har man bokat tvättid då man blir tvungen att kompensera med väl behövda vuxenpoäng efter att ha tittat på Ariel den lilla sjöjungfrun i morse! Alternativ prata pensionspremier med någon?

torsdag 27 augusti 2009

Happiness



Ni som söker lyckan kan sluta leta nu! För den stavas nämligen " att gå igenom gamla stan ätandes på en Ben and jerry glass av smaken Baked Alaska i en nygräddad strut och hitta underliga second hand butiker inklämda på minimala bakgator, för att sedan gå på dansföreställning i vita bergsparken".

Så det så!

måndag 24 augusti 2009

Life..



Med en känsla av svindlande nyfikenhet och iver beger jag mig till vad som snart komma bli min första skoldag på stockholms elemntära teaterskola. Samma iver och nyfiken man hade som sjuåring då man på sin första dag intog vad som man inte visste skulle bli nio mycket plågsamma och långa år. Fast denna gången är det inte nio år utan ett år man själv valt att spendera görandes det man gillar bäst vilket är att syssla med skådespeleri.

torsdag 20 augusti 2009

Where did you go?



Vart tar hon tar vägen kanske man undrar? Då kan jag tala om för er att hon förutom försöken på att bilda en arme av dammråttor även nu på senaste tiden tyckas bedriva ett motell för sina vänner från skogstrakterna..

lördag 15 augusti 2009

Well..



Nä nu får man väl allt ta och skärpa sig kan man tycka! Gårdagen började bra men slutade bara med att en viss någon [jag] skulle gå och bli en fyllekärring utan dess like. Så efter att man nyss kom hem nu från musikvideo inspelningen så är tanken nu den att att pizza botar all ångest..

fredag 14 augusti 2009

Pourquoi?



Vad skulle jag inte ha gett för att ha fått befinna mig i göteborg på Way out west ikväll när Antony and the Johnsons tillsammans med göteborgs symfoni orkester spelar?

torsdag 13 augusti 2009

Chanel


[source Le love]

Efter att precis ha sett filmen Coco Chanel kan jag härmed instämma i att hennes livshistoria är helt fullkomligt fascinerande! Och om inte tidigare sagt fullkomligt trollbindande! Så för att vara någon som inte direkt är en sucker för romantiskt dravel så måste jag erkänna att jag föll från tionende våningen. Måste nog gå och se filmen Coco avant Chanel med Audrey Tautou i huvudrollen som Gabrielle "Coco" Chanel när den kommer ut nu i september..

onsdag 12 augusti 2009

Sky is the limit



Med den färdiga koppen "himlagott" i handen så blir det bara till att invänta den så kallade meteor svärmen som sägs komma inträffa i natt. Så på med tjock tröjan och ut på balkongen allesammans! För här har vi alla chansen att kanske få en och en annan tretusen önskningar uppfyllda..

söndag 9 augusti 2009

Oh summer



Jag vill inte vara den som är den, men ibland så lyckas man bara inte med den enkla bedriften att knapra ihop fullständiga meningar under strålande solsken. Då är det betydligt enklare att ägna sig åt aktiviteter såsom att samla på myggbett som om de vore bokmärken och förtära glass.

torsdag 6 augusti 2009

Creativity



Det känns som om jag inte införskaffat mig nya kläder sedan tidernas begynnelse. Men det gör nog inget, för än så länge går lyckan fortfarande inte att köpas för kontanter.

onsdag 5 augusti 2009

Retro



Då ligger man här och lyssnar på godingar såsom Spice girls, Ricky Martin, Savage Garden och andra überfräsiga 90-tals favoriter. Så ni, ska vi inte ta och göra hela dan till en manifestation av äkta 90- tals anda? Och kanske beställa hem en vattensäng från någon postorder katalog och titta på några gamla sitcom avsnitt? Fundera på saken ni så går jag och spela tetris så länge..

tisdag 4 augusti 2009

In love


[Nicholas Kirkwood]

Det slog till bara sådär och helt plötsligt från ingenstans så var han bara där Nicholas Kirkwood mannen som gör skor man bara kunnat drömma om tidigare! Jag är kär..

måndag 3 augusti 2009

Impulsive behavior



Alla har vi någon gång köpt med oss något som vi A: inte har råd med B: inte behöver eller C: inte kan få på oss. Och som nu ligger längst in garderoben eller någonstans bortglömd i förrådet. Detta gäller även mig som både äger ett par ballerina tåspets skor i en storlek för liten [har aldrig dansat tåspet] samt en ballroom klänning i persokofärg av modell sekelskift.

söndag 2 augusti 2009

Dishes



Att man är trött och precis anlänt hem från en teater repetitionen har ingenting med saken att göra. Utan det viktigaste här är att besegra the mountain of doom vars existens man försökte förtränga genom att ignorera diskhornet i morse. Suck..

lördag 1 augusti 2009

That's That



Du står där och vet inte riktigt vem/vad du ska bestämma dig för och inga av alternativen tycks på något vis te sig som självklara. Ska du gå den här vägen eller ta den andra? Eller helt enkelt låta "ödet" bestämma? Hmmm.. Då är det dags för dig att du frågar dig själv: What would pocahontas do? [läs; Lyssna till sitt härta alternativ vinden och eventuellt försöka tyda innebörden av sina drömmar]