onsdag 25 november 2009

Well..



Det finns människor som bestämmer sig för att förändra sina liv och som därför väljer att göra något stort i stil med att byta karriär alternativ lämna sina väl förankrade tillvaron för att åka ut på äventyrsresor med mera. Sedan så finns det människor som väljer att förändra sina liv genom att radera sina kära Farmville konton från facebook. Säg mig, vem är du?

söndag 22 november 2009

Faith



Det gäller att gå runt i livet och gilla sig själv i förskott om man vill komma någon vart. Att ta ut något slags förskott på vad man hoppas på ska bli en förgyllad tillvaro kantad med framgång. Alternativet är istället att går runt och praktisera självömkan på dataspels nivå 352.

torsdag 19 november 2009

Not me..



Så sitter man här och ska försöka skriva ihop ett någorlunda intressant stycke text till vad som väntas bli århundrades bästa enmansföreställning [överdrifter är bra för självförtroendet sägs det]. Den 30 april smäller det! Då står jag ensam på scen.

onsdag 4 november 2009

Darkness


[Artwork by Heidi Linck]

Oh detta mörker som omsluter oss, här norr om ekvatorn vill du vara vänlig att kanske bara för stund benåda oss från ditt förekommande?