söndag 14 december 2008

Det var sjukligt hur hektiskt en vecka kan vara

Eftersom jag inte har orkat uppdatera min gamla blogg på en vecka eller två så har jag lite att ta igen här på min nya. Men i alla fall så så blev jag överbelastad förr förra veckan. Förutom det att moition capturing auditionen gick pinsamt dåligt, eftersom att jag hade missuppfattat att det skulle vara två scener och inte en. Dessutom så är jag inte den som brukar gå runt med vapen i vanliga fall så det var lite ovant att låtsats stjuta ner en fiende. Men man hoppas att dem ändå vill ha med en men som sagt jag räknar inte med det. Dock så var reklamfilms inspelningen för Brolle Jr's musikal Boddy Holly askul, men förstå vad ansträngande det är att skrika efter någon. Så hur riktiga fans orkar hålla igång fattar jag inte. Sen när det kommer till fotograferingen så var det bara så att ett castingbolag som hade haft uppe något annat som jag hade sökt men inte fått hade hört av sig om att dem ville ha med en i sitt register. Och att jag skulle ringa och boka tid för fotografering. Så jag dök upp fyllde i ett papper och fotades inget mer med det förutom att man hoppas på att få jobb nu.
Men på tal om något som gjorde mig glad? Dem hörde av sig från teatergruppen som jag hade varit på provat för och sa att jag hade fått rollen.. jippii! Blev rikligt glad där.. Ja vad mer.. Jo ja provfilmades också för en roll som försöks patient till en reklamfilm/fejk dokumentär i fredags. Så på måndag får jag besked om jag landar det jobbet eller inte.. hoppas hoppas.. För i så fall drar jag upp till storstan Stockholm igen på torsdag.
By the way så var jag också på arbetsintervju i Torsdags och där var det också tal om besked på måndag. Så gissa vem som kommer att sitta på helspänn imorgon? Så ja det här plus en massa annat hände under min "paus" höhö.

Inga kommentarer: