måndag 29 december 2008

A bright and shining future is ahead.

Dagen i all ära har jag ägnat åt att fundera lite på vad jag vill göra i framtiden. Och med framtiden så menar jag våren 2009. För det har nämligen nyligen slagit mig att jag skulle vilja utbilda mig till make up artist. Så jag skickade iväg en ansökan till Face Stockholms make up utbildning lite sådär spontant. Och jag hann även skicka iväg en ansökan för en praktikant tjänst som stylistassistent:) Så nu återstår det för min goda fe [ Om askungen fick en så ska fan ja också ha en] att hjälpa mig finansera det hela så..

söndag 28 december 2008

Cecilia Carlstedt



[Cecilia Carlstedt]

söndag 21 december 2008

Pretty Boy [Official Musicvideo]

Och varför har jag inte lagt upp musikvideon tidigare? Är det på grund av att jag inte syns mer än
i en väldigt kort sekvens där man ser mig i profil slänga med håret exakt 1:53min in i videon..
Nej, vad tror ni om mig egentligen?
[Glöm ej att pausa musiken i sidomenyn]

lördag 20 december 2008

A little trip to the big town.


Det var i onsdags kväll jag anlände till Stockholm med uppsåtet att spendera helgen kraschandes hos Ida som jag inte hade träffat på ett tag och för att medverka i en reklamfilm. Idag så är det lördag och jag sitter i den förbannade bussen på väg hem. Först så ska jag göra ett litet stopp i Jönköping och träffa vackra vännen Loouise. Men tills dess så sitter jag på bussen gud glömde.

Ok... så illa är det inte men jag är bara så sjukligt rastlös..


söndag 14 december 2008

Det var sjukligt hur hektiskt en vecka kan vara

Eftersom jag inte har orkat uppdatera min gamla blogg på en vecka eller två så har jag lite att ta igen här på min nya. Men i alla fall så så blev jag överbelastad förr förra veckan. Förutom det att moition capturing auditionen gick pinsamt dåligt, eftersom att jag hade missuppfattat att det skulle vara två scener och inte en. Dessutom så är jag inte den som brukar gå runt med vapen i vanliga fall så det var lite ovant att låtsats stjuta ner en fiende. Men man hoppas att dem ändå vill ha med en men som sagt jag räknar inte med det. Dock så var reklamfilms inspelningen för Brolle Jr's musikal Boddy Holly askul, men förstå vad ansträngande det är att skrika efter någon. Så hur riktiga fans orkar hålla igång fattar jag inte. Sen när det kommer till fotograferingen så var det bara så att ett castingbolag som hade haft uppe något annat som jag hade sökt men inte fått hade hört av sig om att dem ville ha med en i sitt register. Och att jag skulle ringa och boka tid för fotografering. Så jag dök upp fyllde i ett papper och fotades inget mer med det förutom att man hoppas på att få jobb nu.
Men på tal om något som gjorde mig glad? Dem hörde av sig från teatergruppen som jag hade varit på provat för och sa att jag hade fått rollen.. jippii! Blev rikligt glad där.. Ja vad mer.. Jo ja provfilmades också för en roll som försöks patient till en reklamfilm/fejk dokumentär i fredags. Så på måndag får jag besked om jag landar det jobbet eller inte.. hoppas hoppas.. För i så fall drar jag upp till storstan Stockholm igen på torsdag.
By the way så var jag också på arbetsintervju i Torsdags och där var det också tal om besked på måndag. Så gissa vem som kommer att sitta på helspänn imorgon? Så ja det här plus en massa annat hände under min "paus" höhö.

lördag 13 december 2008

Hallo, dirrty little people's with nasty habits!

Vad mer behövs sägas än ett välkommen hit?