lördag 28 februari 2009

The road to success..

Solen skiner och det innebär att våren är här och att man snart ligger på någon skön strand i värsta sommar munderingen och trycker i sig sin tredje glass [bara töntar äter två eller mindre]. Och det är nu som man optimistiskt drömmer om framtiden och lyckan allt eftersom den plötsliga genomträngande hoppfull känslan övermannar ens vinter jag. Därför är det konstigt att dem flesta människor väljer att ge en massa löften vid nyår! Jag fattar inte grejen, vad är det för hoppfullt med att ett till år har passerat uteblivandes dem där 10miljonerna på lotto och drömprinsen/drömkrigarprinsessan? Tacka vet jag mitt nyårslöfte: att bli en bättre, snyggare mer framgångsrik lyckligare version av mig själv… Omöjligt att inte lyckas med!

3 kommentarer:

B sa...

Haha, sånt händer antar jag :P Bara att köra hårt, men jag kan faktiskt tipsa om att de flesta castingbolag man ringer gärna låter en komma och bli fotad för ett register. (Jag tror det är safe att säga det här, för du är väl ingen konkurrent? Du är en sån där kvinna va?) Men om du kommer på andra sätt, så låt mig få veta ;)

evelina sa...

kom hem vi börjar om igen, vi glömmer allt. där ute är så kallt, KOOOOM HEM... syftar på jkpg. men en fin gammal Barbados låt. okej jag överdrev lite den är motbjudande.

Gaia sa...

känner igen mig där.
xxx.