lördag 28 februari 2009

The road to success..

Solen skiner och det innebär att våren är här och att man snart ligger på någon skön strand i värsta sommar munderingen och trycker i sig sin tredje glass [bara töntar äter två eller mindre]. Och det är nu som man optimistiskt drömmer om framtiden och lyckan allt eftersom den plötsliga genomträngande hoppfull känslan övermannar ens vinter jag. Därför är det konstigt att dem flesta människor väljer att ge en massa löften vid nyår! Jag fattar inte grejen, vad är det för hoppfullt med att ett till år har passerat uteblivandes dem där 10miljonerna på lotto och drömprinsen/drömkrigarprinsessan? Tacka vet jag mitt nyårslöfte: att bli en bättre, snyggare mer framgångsrik lyckligare version av mig själv… Omöjligt att inte lyckas med!

torsdag 26 februari 2009

I don't believe in science only love sex and music..



[Chloë Sevigny för det japanska märket UNIQLO]

tisdag 24 februari 2009

Been there done that.

Ännu en gång så sitter jag här fast klistrad vid datorn sökandes efter jobb erhållandes titeln arbetslös. Men jag är bara en av många, för vi är unga och gamla och har mycket och lite erfarenhet. Men alla har vi en sak gemensamt att vi söker jobb…

tisdag 10 februari 2009

They call me lazy but in fact im smart..

Tillhör också du en av dem som inte hakat på 2009’s träningshets? Trots att alla du känner lovordar träning som om det vore ett lyckopiller med noll bieffekter eller något? Och har du också börjat misstänka att ditt lokala gym egentligen är ett tillhåll för en sekt under förklädnad? För varför i hela fridens namn skulle människor annars tillbringa sin tid i en lokal som ser ut som en modern tortyrkammare. Och där gurun mer känd som den “personliga tränaren” hjälper en att bli fri från sina tidigare synder som en Jesus eller något! Men skillnaden här är den att det nu vill att du ska spendera timtal och kronor för att bli av med dina synder också mer kända som dina “bilringar” (kärlekshandtag), “stora rumpa”(sittdyna with extra comfort) och “gropiga lår” (mumsiga lår) och acceptera att du aldrig kommer att bli av med(som om jag ville det ändå) dina “bristningar”(klösmärken efter vilda kvällar i sänghalmen). Nä tack allt stinker maskopi på långa vägar..

It takes a fool to remain sane


tfs

What’s up with that?

Inga inlägg på länge.. kan det vara så att Francine har gått och skaffat sig ett liv?
Eller så borde Francine sluta prata om sig själv i tredje person!
Ärligt talat så är det de gamla vanliga ursäkterna som gäller, man har haft fullt upp/ingen inspiration/inget internet osv.