söndag 25 januari 2009

MammutAc
Vid 21.16 klev jag in i biografsalen med min goda kompanjon Ida i högsta varför tog vi platserna i mitten och tvingade alla(runt 16pers) att resa på sig för att vi själva skulle få knöa in våra arslen i ett par för små biostolar anda.. men tids nog var rumpan på plats. Ljuset släcktes och filmen rullade igång och där satt jag och ida med varsin godispåse i handen. Mammut är Lucas Modyssons första engelskspråkiga film med Michelle Williams och Gael Garcia Bernal i huvudrollerna eller a k a Michelle Williams and the love of my life som huvudrollerna. Gael Garcia Bernal har sedans 4 år tillbaka nu varit min mcdreamy efter att jag spottade honom i en cosmo intervju och sett honom i filmerna Dagbok från en motorcykel, Din morsa också!, Dålig uppfostran, The Science of Sleep och nu sist Mammut.
Så när dem från Memfis film ringde upp mig för ett år sedan efter att jag hade svarat på en annons och frågade om jag kunde tänka mig medverka som statist i Mammut så svarades det JA.. med förhoppningen att få träffa Gael. Något som jag dock inte fick, snyft... Men jag säga er att Michelle Williams är svinaliten och ultrasmal för er alla som är intresserade..
Men i alla fall så kan jag också berätta för er att sjukhusscenerna är filmade i lilla trollhättan här i Sverige också känd som Trollywood höhö. Och om ni tittar noga så kanske ni glimtar mig två gånger som en vanlig knarkare/prostutierad/sjukhuspatient i bakgrunden..

3 kommentarer:

evelina sa...

FRRRRRRRRRRRRRRANCINE, om du skrivit det här innan nio slaget igår hade jag ju kollat extra.
nu kollade jag ju bara på honom. sen den andra tiden spenderade jag att kolla efter det andra könet i biosalongen;)

Emma sa...

Kikar in och läser:) Besök gärna min blogg också!:)

Gaia sa...

underbar film.
verkligen.