lördag 14 mars 2009

Come my darling, my beutiful one..


[knightcat]

Goddag kära vänner och bekanta samt alla ni främlingar som har hittat hit,. Jag har inte uppdaterat på ett tag på grund av att mitt internet lade av. Så sorry för "bloggpausen"

I torsdags så hängde jag med Tanya och lite annat roligt löst folk då hennes bror och deras band Immanu el skulle spela på Debaser slussen. Och David Åhlén som killen som var förband åt dem heter hade en sån otrolig röst, verkligen underbart begåvad singer/songwriter måste jag säga! Och i fredags så plockade jag kultur poäng istället för att gå ut då jag ägnade dagen åt att läsa färdigt boken om den svenska skådespelaren Harriet Andersson [Harriet Andersson samtal med Jan Lumholdt] .. mycket intressant läsning.. Sen så övade jag på min monolog som jag ska söka till Fridhem och S.E.T med, nämligen en av Donatas i pjäsen "Att finna sig själv" med Lugi Pirandello. Och tittade sen på Ingmar Bergmans Persona för att sedan gå och lägga mig.. OveR and OuT

2 kommentarer:

veronica dudas sa...

Svar Francine: Hej Francine, det blir antingen Jesper Ståhl, Nicklas Myrgart eller mion pojkvän Petter Kvarnbergs. De har tagit de flesta av mina tidigare bilder, det är bara kika runt på bloggen.
Under kategorin "Design Veronica Dudas" hittar du modebilderna.
Nej det är ingen anmälan, men jag har inte satt upp någon tid än. Jag kommer att återkomma om det på min i blogg morgon.

Svar på frågan om ersättning:
Går man vidare från castingen kommer man som modell att få ett eller två plagg ur min kollektion som tack för hjälpen. Eftersom att jag håller på med detta inför ansökning till eftergymnasiala utb. inom modedesign jobbar både make up artist, fotograf, modell och jag i TFP. TFp står för tim for print och betyder att man helt enkelt bara byter bilder för att utöka sitt portfolio.

Nej jag kommer inte lägga upp alla bilder från castingen på min blogg. Du som privatperson måste ge mig ett muntligt eller skriftligt godkännade för detta. Vem vet det kanske blir så att jag bara lägger upp bilder på de modeller som är mest intressanta för mig. jag har inte bestämt mig på den punkten. Men som sagt, jag vill ha ett godkännande innan jag lägger upp bilderna från castingen på bloggen.

Är det något annat du undrar över är det bara att höra av dig :)
Kram/Veronica

Gaia sa...

fin bild!
gillar din blogg.
x