tisdag 31 mars 2009

Apologize..


[Photographer - Josh Olins]

Åter igen så orsakade en icke befintlig tillgång av internet en så kallade "bloggpaus". Men jag är tillbaka, redo att erövra världen

måndag 23 mars 2009

La vie bohème


[Bild på Daisy Lowe]

Jag har kommit till insikt om att jag aldrig någonsin kommer att bli den som är svinrik... så därför ser jag nu hellre till att göra det mina drömmar uppmanar mig till att göra, vilket är att leva!

onsdag 18 mars 2009

Update.....



Tackade precis ja till att medverka som dansare i en musikvideo på lördag, men jag vet inte så mycket mer om artisten mer än att han är brittisk och spelar typiskt clubkidteckno [av låten att döma].. om det säger er något? om det säger mig något..

lördag 14 mars 2009

Come my darling, my beutiful one..


[knightcat]

Goddag kära vänner och bekanta samt alla ni främlingar som har hittat hit,. Jag har inte uppdaterat på ett tag på grund av att mitt internet lade av. Så sorry för "bloggpausen"

I torsdags så hängde jag med Tanya och lite annat roligt löst folk då hennes bror och deras band Immanu el skulle spela på Debaser slussen. Och David Åhlén som killen som var förband åt dem heter hade en sån otrolig röst, verkligen underbart begåvad singer/songwriter måste jag säga! Och i fredags så plockade jag kultur poäng istället för att gå ut då jag ägnade dagen åt att läsa färdigt boken om den svenska skådespelaren Harriet Andersson [Harriet Andersson samtal med Jan Lumholdt] .. mycket intressant läsning.. Sen så övade jag på min monolog som jag ska söka till Fridhem och S.E.T med, nämligen en av Donatas i pjäsen "Att finna sig själv" med Lugi Pirandello. Och tittade sen på Ingmar Bergmans Persona för att sedan gå och lägga mig.. OveR and OuT

torsdag 12 mars 2009

Always look at the bright side of life


[The fashion spot]

Lyssna inte på människor som påstår att optimism inte är något annat än glitterförpackad naivitet. För vad dem inte vet är att man genom att se livet från den ljusa sidan även lär sig att ta motgångar med en nypa salt. Och jag säger det här utifrån egna erfarenheter. Oavsett om målet känns lång ifrån.. Fortsätt rulla!

tisdag 10 mars 2009

Flight of the concards


[Bildkälla: okänd]

Om ni inte har sett eller hört talats om humorduon från Nya Zeeland som spelar sjukligt komisk musik och som även har en tv:serie på tvåan så vet ni nog inte vad humor är.. Checkka youtube genast!

Om det vill säga att du inte är en torrboll till golvmopp som har som favorit hobby att pilla sig i naveln då..

måndag 9 mars 2009

Taking control


[Minni Havas]

Nu har jag äntligen tittat över vad jag vill ska ske nästa termin och kommit fram till att jag ska söka till Fridhem folkhögskola [igen] och S.E.T [Stockholms elementära teaterskola] nu i vår för att förhoppningsvis komma in på någon av dem. Annars har jag sagt det att jag flyttar utomlands och vill då helst antingen till Italien eller Frankrike [Stockholm börjar kännas litet].. Och egentligen så är frankrike det smidigare alternativet i och med att man har kvar lite av sin knackiga skolfranska, men det skulle verkligen vara underbart att få bo och leva i Rom ett tag. Annars så är pr och marknadsföring något som intresserar mig och som jag kan tänka mig att plugga..utomlands i så fall så klart.

Fortsättning följer..

söndag 8 mars 2009

Is reality really that tuff or are we just imagining it?


[Grégoire Alexandre]

Varför är det så många som aktar sig för att följa sina "drömmar"? Då det är för att citera filmen vuxna människor “ en väldigt kort tid vi lever med tanke på hur länge man kommer att vara död”. Kan man verkligen vara så rädd för att misslyckas att man låter rädslan övervinna ens inneboende längatan efter att få leva? Kanske för en del..

fredag 6 mars 2009

Update.........................


[okänd]

Igår kväll var riktigt trevlig med Anna och två andra supersöta tjejer då vi drog på releasefest för People på Black market för att senare dra till[såg en massa folk och gick in] på butiken Solo.. och sen efterslentra in till Obaren innan det var dags att åka hem och lägga sig.. Så idag har jag varit lite väl trött [men med tanke på att man inte röjde som om det var 1999, så undrar man hur lättpåverkad man har blivit?] Annars så har jag inte gjort något effektivt eller roligt alls för den delen idag.. Har till och med tvättat smutstvätten [en fredag.. no life] enda tvättiden som fanns ledig dock..

Ni som vet att om att udda saker ofta händer mig blir inte förvånade men tänk er att ni har en sunkig tjej i äkta allt annat ligger i tvätten mundering och tänk er sedan att två killar ska komma fram och testa sin tur på roletten och tänk er sedan att denna tjej svarar att hon är gift, denna tjej behöver inte vara jag… men tänk er..

torsdag 5 mars 2009

When having nothing to do.. make a picture


[Satt och hade tråkigt igår kväll så då lekte jag lite med photoshop]

Igår var man på arbetsintevju för en tjänst som säljare kombinerad marknadsföringsassistent åt Tjechov ensemblen även tidigare kallad sommarteatern i Vaxholm... Och fick jobbet! Nu återstår löneförhandlingen.. Ska bara hitta ett till deltidsjobb så sitter allt smäckert. Har jag sagt det föresten att jag ska på arbetsintervju näst nästa vecka och har lite andra planner? Kanske håller saker och ting på att arta sig ändå..

onsdag 4 mars 2009

It's all overrated..


[hedislimane]

tisdag 3 mars 2009

There's no meaning living your life that way

Orka vara den som bara ska bry sig om yta och inte innehåll! Såvitt jag vet så är det inte vad livet går ut på.. [kan ha fel]. Men tänk er att ni vaknar upp efter tjugo år och inser att det inte är vem som har flest saker innan dem dör som vinner, utan den som har levt sitt liv mest lidelsefullt och som har skrattat och gråtit, älskat och förlorat. Nä vissa saker är faktiskt överskattade på riktigt..

söndag 1 mars 2009

Get it while you can


[Vogue]